Residorm Yurt Başvuruları

Üniversitemiz Merkez Kampüsünde bulunan Residorm Öğrenci Yurdunda bulunan Üniversitemiz kontenjanından 2024-2025 öğretim yılında ücretli, ücretsiz ve indirimli kalmak isteyen öğrencilerin aşağıda belirtilen evraklarla birlikte Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Başvuru İçin Gerekli Evraklar:

1.      Burs-Kredi-Barınma ve İstihdam Başvuru Belgesi (Başvuru Formu için tıklayınız)

2.     Öğrenci Belgesi (e-devlet uygulamasından alınanlar geçerlidir)

3.     Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

4 .    Yabancı uyruklu öğrenciler için, Emniyet makamlarından alınacak Türkiye’de oturma izni verildiğine dair izin belgesi ile pasaportun fotokopisi

5.      Engel Durumunu Belirtir Heyet Raporu (Engellilerin belirlenen kontenjan dahilinde %50’ye kadar indirimden faydalanabilmesi için sunduğu raporun Öğrenci Barınma Hizmetleri Yürütme Kurulunca kabul edilmesi gerekmektedir.)

6.     Şehit, Gazi veya Yakını Olduğuna Dair Resmi Belge (Şehit, gazi veya yakınlarının %30 indirimden faydalanması için)

7.      Ücretsiz Yararlanmak İsteyenler İçin Dilekçe

8.      Ücretsiz Yararlanmak İsteyenler İçin Ailesinin Gelir Durumunu Gösterir Belge (maaş bordrosu, SGK Durum Belgesi vb.)

Aylık Yatak Ücretleri ve Yatak Sayıları

Ücretsiz yurt başvuruları için son başvurma tarihi: 27.09.2024